اصول اولیه ترمیم بتن

ترمیم کننده بتن چیست؟

در ابتدا باید در رابطه با ماهیت اصلی ترمیم کننده های بتن به شما اطلاعاتی مفید بدهیم، که از ملاتی آماده و پودر مورد استفاده بر پایه سیمان تشکیل می شود. همان طور که از اسم ترمیم کننده ها مشخص است، به منظور ترمیم و اصلاح برای رفع آسیب دیدگی ها و ترک های موجود کارآیی دارد. نکته قابل ذکر این می باشد، که مواد به کار رفته شده در آن خاصیت چسبندگی داشته و از مقاومت فشاری بالایی برخوردار هستند.
نکته بسیار مهمی که باید رعایت شود، این است که قبل از استفاده از ترمیم کننده ها باید نوع آن شناسایی شده و علت تخریب یا آسیب را بررسی کنید. این عملیات بسیار مهم و ضروروی بوده و باید حتما انجام شود و در صورتی که به آن توجه لازم را نداشته باشید، می تواند صدمات زیادی را در پی داشته باشد؛ این صدمات در حدی هستند، که ممکن است بتن ترمیم کننده هیچ تاثیراتی نداشته باشد.
این که بتوانیم عامل اصلی ترک خوردگی و آسیب ها را پیدا کنیم، سبب می شود، بدانیم که آیا ترمیم و بازسازی راه حل درستی است یا خیر. در بعضی از موارد باید حتما از ترمیم کننده ها استفاده کرده و آسیب های موجود با همان بتن های ترمیم کننده از بین خواهند رفت؛ اما در مواقع متفاوتی ممکن است، دیگر ترمیم کننده ها کار ساز نباشد و جوابگو نخواهد بود. به همین دلیل به شما توصیه می کنیم، حتما ترک یا آسیب موجود را مورد بررسی قرار داده و بدانیم هر یک به چه علتی به وجود آمده اند.

ترمیم بتن ترک خورده سقف,ترمیم بتن کف,ترمیم کننده بتن چیست,
با دانستن علت به وجود آمدن آن می توانیم بهترین راه حل را برای ترمیم و رفع آن پیدا کنیم، که جوابگو بوده و قابل اجرا هم باشد.
هفت گام کاربردی در بازسازی و ترمیم بتن ها
1. ابتدا باید حتما علت آسیب را مشخص کنید.
2. در مرحله ی دوم باید شدت آسیب را ارزیابی کنید.
3. مرحله ی بعدی این است که ضرورت را شناسایی کنید.
4. مرحله ی بعد با انتخاب یک روش سیستماتیک شکل خواهد گرفت.
5. باید حتما بتن قدیمی را بستر سازی کنید.
6. در این مرحله نوبت به سیستم بازسازی و ترمیم رسیده است.
7. سطوح ترمیم شده را عمل آوری کنید.

در این بخش لازم به ذکر است که اطلاعات مفیدی در رابطه با این موارد به شما بدهیم، به طور مثال سطح زیر کار باید حتما از هر نوع چربی و همچنین گرد و غبار شسته و تمیز شود. در موسسه Bureau of Reclamation تمامی روش های بازسازی و ترمیم بتن ارائه شده و جالب است، بدانید در دوره 90 ساله توسط متخصصین گردآوری شده است. با کمال تاسف در این مدت استفاده از مواد و مصالح با دوام هم جوابگو نبوده و بازسازی و ترمیم با عدم موفقیت همراه بوده.

نحوه استفاده از ترمیم کننده بتن به این شکل می باشد که 3 پیمانه از آن را حجم معینی آب مخلوط کرده و به کمک هم زن آن را به شکل خمیری درآورید. برای اجرای آن باید سطح زیر کار را به مقدار کمی مرطوب کرده و ملات ساخته شده را طبق دستور العمل بالا به کمک ماله و همچنین کاردک روی سطح نام برده شده، اعمال می کنیم. از نکات مهم اجرایی می توان به مخلوط ترمیم کننده با آب به مدت 20 دقیقه قبل از انجام کار اشاره کنیم و این که باید قبل از انجام فعالیت سطح زیر کار را از 48 ساعت قبل مرطوب کنید.

این مطلب را از دست ندهید
بتن ریزی دیوار، ستون ها و تیرهای اصلی

روش های تخصصی ترمیم بتن و نحوه انتخاب ترمیم کننده بتن

در ابتدا لازم است بدانید، ترمیم کننده های بتن به چهار دسته کلی ترمیم سطح، ترمیم ترک، ترمیم سازه ای و همچنین ترمیم بخش های دیگر زیر آب تقسیم می شوند، در ادامه به بررسی هر یک از آن ها پرداخته و اطلاعات لازم را به شما می دهیم، با ما همراه باشید.

روش های تخصصی ترمیم بتن,روش های ترمیم بتن,ترمیم بتن ترک خورده سقف,

ترمیم بتن ترک خورده سقف

برای اعمال ترمیم ترک باید نکات خاصی را رعایت کرده و لازم است در ابتدا بدانید ترک ها می توانند فقط ظاهری بوده یا این که تنش سازه ای مهم را نشان می دهند و همچنین باید توجه داشته باشید که هر نوع ترکی نشان از عدم مقاومت سازه داشته و دوام آن سازه پایین می باشد. البته لازم به ذکر است نوع ترک و نوع سازه هم متفاوت بوده و تاثیر گذار است.

ذکر این نکته را واجب می دانیم که بعضی از ترک ها می توانند برای سازه هایی قابل تحمل باشند و آسیب جدی به آن ها وارد نکنند، اما همان ترک ها برای سازه هایی خاص مانند مخزن آب اصلا قابل تحمل نبوده و منجربه تلفات مالی یا حتی جانبی خواهد شد. پس نتیجه می گیریم، نوع ترک با توجه به نوع سازه مهم است و نمی توان در حالت کلی گفت ترکی قابل قبول می باشد یا خیر.

برای ترمیم ترک توصیه می کنیم فقط به میزان وسعت آن توجه نکرده و وضعیت فعلی آن را هم در نظر بگیرید. لازم به ذکر است برای انتخاب روش ترمیم نه تنها باید شرایط فعلی و میزان وسعت آن در آینده را بدانیم، بلکه باید نوع سازه و شرایط محیطی آن را هم در نظر داشته باشیم، با دقت به این موارد نوع ترمیم کننده مناسبی را انتخاب خواهیم کرد.

در غیر این صورت و با در نظر گرفتن عواملی غیر این موارد نام برده شده، روش بازسازی و ترمیم شما اشتباه بوده و مجدد بعد از مدتی به بازسازی درستی احتیاج خواهد بود. در شرایطی که برای بازسازی زیبایی و ظاهر آن مهم است، از بتن های مخصوص استفاده شده و دیگر به عواملی مانند آب بندی توجه چنانی نخواهد شد. برای انتخاب روش ترمیم کننده ترک باید توجه داشته باشید، آن ها سبب از بین رفتن ترک های قدیمی نشده و آن ها همچنان ماندگار اند.
به همین دلیل برای این که بتوانیم ظاهر سطح مورد نظر را همیشه زیبا و بدون ترک ببینیم، باید قبل از هر نوع ترکی از روش ترمیم کننده استفاده کرده و قبل از ایجاد ترک ها، مانع به وجود آمدن آن ها شویم.

با کاربرد ترمیم کننده بتن بیش تر آشنا شوید

همان طور که از اسم آن معلوم است، ترمیم کننده برای ترمیم و همچنین اصلاح سطح های آسیب دیده، شکستگی ها، سطح و نماهای بتنی، بریدگی ها، انواع ترک خوردگی ها و همچنین ناهمواری های سطح زیر کار مورد استفاده قرار می گیرد.

  • آماده سازی کف انواع سالن ها قبل از نصب هر گونه پوشش جدیدی
    ترمیم استخرها، مخازن آب، اسکله ها، پل ها، برج های خنک کننده و همچنین کلایفایرها
    تعمیر و بازسازی سازه های خیلی قدیمی و حتی آثار تاریخی