مجتبی بیگدلی رئیس انبوه سازان روز چهارشنبه در یک گفت وگو با بیان اینکه سوابق حناچی شهردار منتخب و جدید تهران در اداره شهر تاثیرگذار است گفت: وی به عنوان شهرساز در فنی ترین و زیربنایی ترین عرصه های ساختاری کشور مسئولیت داشته و درس خوانده است.
وی در ادامه به تحسین سوابق شهردار تهران پرداخت و در همین مورد افزود: اعضای شورای شهر تهران با توجه به شرایط کشور تصمیم به شهردار شدن حناچی گرفتند.
مجتبی بیگدلی در ادامه به شرایط نه چندان خوب بازار مسکن اشاره کرد و گفت : شرایط بازار مسکن و درآمدهای شهرداری تهران خوب نیست، درواقع رکودی ترین حالت شهر امروز است. شهردار منتخب همسو با دولت است و می تواند بخوبی از این فرصت استفاده کند؛ ارتباط مناسب با دولت و استفاده از بودجه ملی در شهرداری تهران بسیار اهمیت دارد.
مجتبی بیگدلی اظهار امیدواری کرد که با شهردار جدید تهران بتواند مشکلات موجود در بخش عمران و سازندگی را ببیند و الگویی برای رفع آن ها تعریف کند.
باتوجه به اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان و خداحافظی سید محمد علی افشانی از شهرداری تهران، اعضای شورا شهر تهران حناچی را به عنوان سرپرست شهرداری انتخاب کردند.