کاربرد ایزوگام در صنعت ساختمان سازی 

کاربرد ایزوگام در ساختمان

در این مقاله قصد داریم در رابطه با موضوع کاربرد ایزوگام در ساختمان بحث کنیم و اطلاعات مفیدی را به شما عزیزان ارائه دهیم؛ اما برای این منظور ابتدا لازم است بدانید ایزوگام از مخلوط چند ماده ساخته می شود و وظیفه اصلی آن جلوگیری از نفوذ آب و رطوبت به داخل ساختمان می باشد. هدف از کاربرد های ایزوگام در ساختمان افزایش مقاومت در برابر فشارهای هیدرواستاتیکی است که در زمان قرار گیری بنا در برابر رطوبت به وجود می آیند.

خرید ایزوگام,عایق رطوبتی چیست,کاربرد ایزوگام,

با مواد تشکیل دهنده ایزوگام آشنا شوید

لایه اولیه و غشای ایزوگام ضد آب بوده و این لایه هم از پلاستیک و لاستیک ضد آب تشکیل می شود. نکته لازم به ذکر این است که هر ماده یا مصالح مورد استفاده در ساخت ایزوگام به شکلی انتخاب می شوند که ضد آب بوده و بتواند از رسیدن رطوبت به پی و شالوده ساختمان جلوگیری کند. در حالت کلی می توان گفت قیر پلیمری عضو اصلی ایزوگام است و از دیگر مواد تشکیل دهنده آن می توان به مواد پلاستیکی، مواد پلیمری و همچنین تیشو اشاره کرد.

کاربرد ایزوگام بدون فویل,کاربرد ایزوگام در ساختمان,کاربرد های ایزوگام,

عایق رطوبتی چیست و انواع آن

در این قسمت قصد داریم در رابطه با عایق رطوبتی و انواع آن بحث کنیم. همان طور که می دانید جلوگیری از نفوذ رطوبت به داخل ساختمان و بنا همیشه امری مهم و ضروری بوده و سبب افزایش کاربرد ایزوگام در ساختمان سازی شده است؛ به طبع فضاهای مختلفی در معرض رطوبت قرار گرفته و برای عدم نفوذ رطوبت در هر یک از آن فضاها به نوعی عایق رطوبتی خاص نیاز است. انواع عایق های رطوبتی شامل:

  • عایق رطوبتی سیمانی
  • عایق رطوبتی پلیمری
  • عایق رطوبتی که بر پایه قیر ساخته شده است
  • عایق رطوبتی نانو

با انواع ایزوگام به کار رفته در صنعت ساختمان سازی آشنا شوید

در این قسمت قصد داریم انواع روش های استفاده از ایزوگام در ساختمان سازی را برای شما عزیزان بیان کنیم. با ما همراه باشید.

  1. روش غشاء مایع تشکیل شده از پلی اورتان
  2. روش پوشش قیر
  3. روش غشاء قیری
  4. روش غشاء مایع ضد آب
  5. روش ضد آب شدن سیمان

موارد کاربرد ایزوگام,خرید ایزوگام,عایق رطوبتی چیست,

انواع صنایع و کاربرد ایزوگام در آن ها

همان طور که در سطرهای بالاتر هم ذکر شد، ایزوگام در ساختمان سازی بسیار پرکاربرد است، اما کاربرد آن به همین مورد ختم نشده و در صنایع دیگر هم کارآیی دارد. همان طور که می دانید وظیفه اصلی ایزوگام جلوگیری از نفوذ رطوبت است؛ همین ویژگی آن برای استفاده در سازه های دریایی و صنایع آبی مفید واقع می شود. از دیگر کاربردهای ایزوگام می توان به عایق بسته بندی های کاغذی، صنایع ساخت لوازم آرایش، سازه های آبی، سدها، تونل ها، پل ها، مخازن مایعات و ….. اشاره کرد.

ویژگی های ایزوگام مرغوب

در سطرهای بالاتر به شکلی مفصلی در رابطه با کاربرد ایزوگام در ساختمان سازی بحث کردیم و دانستیم نقش بسیار مهمی در عدم نفوذ رطوبت دارند، به همین دلیل باید از یک نوع ایزوگام بسیار مرغوب استفاده کنیم تا هم مدت طولانی تری مقاومت داشته و هم این که عملکرد بهتری داشته باشد. شاید در ابتدا به فکر خرید ایزوگام های نامرغوب باشید، اما دقت کنید هزینه های تعویض و برداشت آن در مواردی بسیار بالاتر از تفاوت قیمت نوع مرغوب با نامرغوب آن ها خواهد شد.

این مطلب را از دست ندهید
انواع ایزوگام

در این بخش از مقاله قصد داریم معیارهای یک ایزوگام مرغوب را بررسی کنیم تا در زمان خرید بتوانید جنس خوب و بد را تشخصی دهید. به طور مثال برای شناخت یک ایزوگام مرغوب به میزان جذب آب آن، مقاومت در برابر نور خورشید، میزان مقاومت کششی آن، مقدار انعطاف پذیری آن در برابر سرماهای شدید و ….. دقت کنید.

کاربرد ایزوگام,کاربرد ایزوگام بدون فویل,کاربرد ایزوگام در ساختمان,

رعایت چه نکاتی سبب افزایش طول عمر ایزوگام ها خواهد شد؟

در قسمت های قبلی به هزینه های ناشی از تعویض و برداشت ایزوگام ها اشاره کردیم، اکنون در این قسمت قصد داریم نکاتی را برای شما عزیزان بیان کنیم که با رعایت آن ها بتوانید عمر مفید ایزوگام های خود را افزایش و از صرف هزینه های اضافی جلوگیری کنید، با ما همراه باشید. در ابتدا لازم به ذکر است که هر یک از انواع ایزوگام ها دارای عمر متفاوتی بوده و نمی توان گفت تمامی آن ها تا یک سال مشخصی عمر می کنند.

از طرفی باید در نظر داشته باشید که ایزوگام های استفاده شده برای سقف ساختمان ها به دلیل این که هر روز در معرض نور خورشید هستند، پس دارای عمر کم تری بوده و از کیفیت آن ها کاسته خواهد شد. در حالت کلی می توان گفت شرایط آب و هوایی برروی عمر ایزوگام ها تاثیر مستقیم دارد. در ادامه به بررسی ویژگی هایی که هر یک از انواع ایزوگام ها در ساختمان سازی باید آن را داشته باشند، می پردازیم.

  1. جلوگیری از نفوذ رطوبت به میله و همچنین بتن که سبب افزایش عمر آن ها خواهد شد.
  2. محافظت کامل از پی ساختمان یا همان فوندانسیون
  3. حفاظت از دیوارهای بیرونی برای عدم جذب رطوبت به داخل آن ها
  4. محافظت از دیوارها برای عدم رشد باکتری ها
  5. محافظت از کل سقف و عدم نفوذ آب به داخل آن

در زمان خرید ایزوگام باید به چه نکاتی توجه کرد؟

در ابتدا لازم است با افرادی به خرید ایزوگام بروید که مطمئن هستید در رابطه با آن اطلاعاتی دارند. مرحله اول مرغوبت ایزوگام داشتن علامت استاندارد آن است و تعداد لایه های آن هم نسبت به نوع عملکرد آن اطلاعاتی به شما خواهد داد. وزن ایزوگام، تست میزان نیروی کششی آن و ….. از مهم ترین عواملی هستند که در زمان خرید ایزوگام باید به آن توجه کرد و نقش بسزایی در کاربرد ایزوگام در ساختمان خواهند داشت.