تعمیر گچکاری دیوار ساختمان

تعمیر گچکاری دیوار

همان طور که همه می دانیم هر چقدر از عمر ساختمان ما بیش تر بگذرد، نیاز به تعمیر آن بیش تر شده و بخش اعظیم تعمیرات به گچ کاری ساختمان تعلق دارد. اگر در زمینه تعمیر گچ کاری اطلاعاتی داشته باشید، حتما می دانید که شامل مراحل برش پچ و همچنین آماده سازی سطوح دیوار می باشد. در این مقاله قصد داریم مراحل تعمیر گچ کاری را به طور کامل بررسی کنیم، با ماهمراه باشید.

مراحل تعمیر گچ کاری

  1. داربست: گاهی اوقات برای تعمییرات گچ کاری به داربست نیاز بوده و باید حتما نصب شود، اما می توانید از پله هم استفاده کنید، البته در این مورد به شما توصیه می کنم جانب احتیاط را حتما رعایت کنید.
  2. برش گچ های قدیمی: ملات پچ، جایی که گچ موجود گسسته شده است، در صورتی که به آرامی بر روی سطح نفوذ کرده، فرو ریخته و یا به نظر می رسد توخالی، برای اولین بار حذف می شود. پچ باید به شکل مربع یا مستطیلی در موقعیتی قرار گیرد که نیاز به تعمیرات باشد. لبه های برش گچ برش خورده اند تا یک ترکیب شسته را فراهم کنند.
  3. آماده سازی سطوح دیوار: بعد از آن که گچ های قدیمی را حذف کردیم، اتصالات سنگی پدیدار شده و در معرض دید قرار خواهد گرفت. این اتصالات دارای عمقی حدود 10 تا 20 میلی متر بوده و باید بعد از برش یکنواخت گچ، با آب شسته شده و تا زمان گچ کاری جدید مرطوب بماند.

گچ کاری دیوار,گچ کاری دیوار پذیرایی,گچ کاری دیوار ساختمان,

البته لازم می دانم به شما بگویم اگر سطح زیرین شما بتنی است باید گچ های قدیمی را به طور کامل با برس های مخصوص ساینده پاک کرده و تمامی گرد و خاک سطح آن از بین ببرید.

  1. بهره گیری از گچ: بعد از آن که گچ مورد نیاز را بر تمامی سطوح دیوار اعمال کردیم، اتمام گچ برای سازگاری با گچ پیرامون اطراف انجام می شود. تمام خمپاره انداختن و زباله و غیره.
  2. اندازه گیری های حافظتی: تمامی قسمت هایی که شامل درب، کف، پنجره، مبلمان و… می شوند باید با ملات به شکل پراکنده محافظت شوند.
  3. خمیر گچی: این خمیر برای این که از ترک خوردن گچ جلوگیری کنند، بسیار واجب بوده و حتما باید اعمال شود. نکته مهم درباره خمیر گچ این است که باید در فاصله های 3 روزی به شکل منظم اعمال شود.
  4. تکمیل فرایند گچ: باید دقت کنید که گیرش نهایی گچ در چه زمانی است و اجازه دهید به طور کامل خشک شود، در این زمان قابلیت پذیرش رنگ داشته و می توانید با توجه به فضایی موجود رنگ دلخواه خود را اعمال کنید.
این مطلب را از دست ندهید
ورق و گچ در گچکاری ساختمان